SATELLIETCLUB

“De Transponder” heeft als doel mensen wegwijs te maken in de wereld van TV via de satelliet.
satelliet vanuit huisEen satellietinstallatie ontvangt de TV- en radiosignalen direct van de satelliet. Hierdoor is de beeld- en geluidskwaliteit altijd erg goed. Er zijn echter vele merken en typen satellietontvangers, schotels, LNB’s, enzovoort. Voor velen is dit de reden om (voorlopig) af te zien van de aanschaf van een dergelijke installatie.
Satellietclub De Transponder is opgericht om juist hierbij te helpen. Van koopadvies tot hulp bij installatie en configuratie. Het is dan ook de bedoeling dat we met en van elkaar leren en elkaar helpen. Hebt u een vraag of probleem met uw digitale ontvanger? Neem deze dan eenvoudig mee naar de club. Samen komen we er vast wel uit!

Leden van de satellietclub hebben de meest uiteenlopende ontvangers. Vaak worden door enthousiaste leden demo’s of presentaties gegeven over (nieuwe) ontvangers of andere onderwerpen.

Naast presentaties en demonstraties helpen we natuurlijk ook leden met vragen of experimenterenproblemen. Regelmatig worden software updates of nieuwe kanalenlijsten geplaatst in de ontvangers en gepubliceerd op onze website.

De Transponder beschikt zelf over twee schotels, waarvan een draaibaar. Natuurlijk hebben we een Canal Digitaal kaart en internet mogelijkheden.

Satellietclub De Transponder maakt deel uit van de Buurt en Ontspanningsvereniging “de Maten” (www.bovdematen.nl). De vereniging werkt uitsluitend met vrijwilligers, er zijn (ook achter de bar) geen betaalde medewerkers.

De Transponder toen en nu –> lees verder

Reacties zijn gesloten.